Plaje mai putin cunoscute in Romania

Romania este o tara frumoasa, care are multe de oferit din punct de vedere turistic. Munti, mare si Delta Dunarii sunt cele trei elemente care ofera acestei tari si celor care o viziteaza posibilitatea de a se bucura de diferite activitati in orice sezon ne-am afla.

Cand vine vorba despre litoral, multi oameni aleg de obicei plajele care sunt cunoscute deja, insa pe langa acestea, exista si plaje mai putin cunoscute, care merita toata atentia, in special daca v-ati saturat de aglomeratie, de muzica de la toate terasele si chiar mizerie peste tot. Asadar, am pregatit pentru dumneavoastra o lista cu plajele mai putin cunoscute de pe litoralul Marii Negre din Romania, in cazul in care va doriti o schimbare.
Plaja Vadu
Plaja Vadu de pe litoralul Marii Negre este un exemplu ca se poate sa aveti un concediu linistit la mare si in Romania. Nu trebuie sa parasiti tara, pentru a gasi o plaja cu nisip fin si curat, departe de galagie, muzica si aglomeratie. Aceasta plaja se afla la cincisprezece kilometri distanta de Navodari si puteti ajunge aici daca iesiti din Mamaia si treceti apoi de cunoscuta Tabara de copii din Navodari. La capatul comunei Corbu veti descoperi un paradis pe Plaja Vadu.

plaja vadu

Puteti sa veniti aici cu cortul sau puteti sa vorbiti cu localnicii, care sigur va vor ajuta sa gasiti cazare, daca nu aveti. E un loc ideal atat pentru cuplurile care isi doresc liniste, cat si pentru familii. Copiii se vor bucura cu adevarat de mare aici si nu se vor inghesui alaturi de alte sute de oameni, pentru a gasi un loc in care sa construiasca un castel de nisip.
Sulina
O alta plaja frumoasa, ferita de ochii turistilor galagiosi se afla la Sulina. Aici puteti ajunge doar cu barca rapida sau Catamaranul, cu plecare din Tulcea. Este, practic, unul dintre locurile din Romania in care puteti vedea cum Dunarea se varsa in Marea Neagra. Plaja este fina si apa este curata.

 

Locul este ideal pentru familii cu copii, intrucat chiar si la 20 de metri de mal, apa este foarte mica. De asemenea, este o plaja de care se pot bucura si pensionarii. Din pacate, plaja nu mai este la fel de virgina cum era acum cativa ani, dar tot se incadreaza la plajele mai putin cunoscute din Romania.
Gura Portitei
Gura Portitei este un loc aproape desprins din Rai. Practic, este o fasie ingusta de nisip, aflata intre Marea Neagra si Lacul Golovita. Nisipul este fin, curat si alb, iar marea este, de cele mai multe ori linistita si curata. Va recomandam sa veniti aici macar o data si cu siguranta va veti indragosti de acest loc.

gura portitei
Acestea sunt doar cateva dintre plajele mai putin cunoscute din Romania. Mai puteti merge si pe plaja din 2 mai. Ea este insa mai mult pentru tineret si pentru distractie intr-un loc inca salbatic si neatins foarte mult de mana omului. Cert este ca pe litoralul romanesc veti gasi o varietate de plaje, in functie de ceea ce va doriti. Trebuie sa incercati insa mai multe optiuni, inainte sa dati fuga la agentia de turism, pentru a va cumpara bilete pentru Spania, Grecia sau o alta tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>