Cele mai frumoase plaje din lume!

Suntem in plina iarna si afara temperaturile nu sunt deloc prietenoase, insa poate e timpul sa te gandesti deja la locul in care vrei sa iti petreci vacanta de vara din 2016. E devreme, insa pentru lucrurile bune trebuie sa iti faci timp cu mult inaintea altora. In plus, daca esti o persoana careia ii place marea, careia ii plac plajele si vrei o vacanta exotica pentru sezonul estival de anul viitor, atunci trebuie sa si pui bani deoparte din vreme. Daca nu te-ai hotarat inca unde vrei sa ajungi, iti oferim sugestii referitoare la cele mai frumoase plaje din lume, acolo unde oricine si-ar dori sa ajunga macar o data in viata!

Plaja Matira, Bora Bora, Polinezia Franceza

Plaja Matira se numara, cu siguranta, printre cele mai spectaculoase plaje din intreaga lume. Anual, aici ajung foarte multi turisti atrasi de frumusetile naturale, dar si de latura exotica a locului. Plaja Matira, una dintre atractiile de top a plajelor din Tahiti este intinsa, are un nisip extrem de fin, alb si este conectata cu o laguna deosebita, cu ape cristaline. Plaja este marginita de un rand de palmieri si alti copaci tropicali. In plus, plaja Matira este una dintre putinele plaje publice din Bora Bora.

ofertedeturism

Plaja Waipio, Hawaii

Daca va place aventura, atunci trebuie neaparat sa ajungeti pe Plaja Waipio din Hawaii. Este un loc in care nu oricine poate ajunge, pentru ca drumul pana aici este anevoios la propriu. Din satul sau orasul in care va cazati trebuie sa mergeti destul de mult pe jos, iar terenul este, in mare parte accidentat. Insa experienta va merita cu siguranta! In timp ce va veti bronza pe plaja, puteti sa admirati atat marea, cat si zidul de roci acoperit de copaci tropicali si cascada impresionanta.

Plaja El Castillo, Mexic

In Mexic exista numeroase plaje extraordinare, insa aceasta este, fara indoiala, cea mai spectaculoase. Plaja este imbratisata intr-o parte de roci inalte, care iti dau impresia ca ai fi in apropierea unei fortarete bine pazite. In plus, plaja are un nisip extrem de fin si te poti bucura de apa calda si primitoare din Marea Caraibelor. Este un loc ideal atat pentru cupluri, cat si pentru familii.

546cd38f2a3d21fa285c8082_el-castillo-quintana-roo-tulum-mexico

Insula Fraser, Queensland, Australia

Insula Fraser este cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea sa, dar si pentru plajele si peisajele colorate. Stand pe nisip aici, vei avea senzatia ca te afli undeva foarte departe de lume si ca toate grijile tale au disparut. Din punct de vedere statistic, Insula Fraser este cea mai mare insula de nisip din intreaga lume. Daca iti doresti o vacanta linistita, aici poti veni cu siguranta, pentru ca deocamdata, turistii nu sunt foarte numerosi.

53da790ddcd5888e145b6650_rainbow-beach-fraser-island-australia-carlo-sandblow-getty

Lopes Mendes, Ilha Grande, Brazilia

Munte si mare in acelasi timp: asta poti sa gasesti pe plaja Lopes Mendes din Brazilia, o plaja nelucrata foarte mult inca de mana omului. Aici vei avea parte de natura, asa cum a fost ea inca de demult. Nu vei auzi muzica pe plaja, in afara de cea a valurilor, pentru ca nu exista snack-baruri sau terase. De regula, plaja este cunoscuta pentru frumusetea ei naturala. Si daca intr-o zi nu vrei sa stai la soare, poti foarte bine sa mergi intr-o drumetie prin padure, insa ai grija sa pleci intr-o asemenea aventura numai cu un ghid turistic, pentru a nu te rataci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>